Okulistika Meh

Okulistika Meh je bila ustanovljena leta 2005, od leta 2013 pa delujemo v novih prostorih Očesnega centra na Prešernovi 1 v Sevnici. Izvajamo diagnostiko in terapijo očesnih bolezni in motenj vida. Opremljeni smo s sodobnimi aparaturami, ki nam omogočajo kvalitetne preglede, preiskave in očesne operacije (siva mrena).

Okulistika oz. oftalmologija je dejavnost, ki jo izvajamo v očesni ambulanti. Ukvarjamo se z diagnostiko in terapijo očesnih bolezni in motenj vida. Med njimi je siva mrena in njeno operativno zdravljenje ena naših najpomembnejših dejavnosti.

Boštjan Meh, dr. med, specialist oftalmolog okulist

 

Nosilec dejavnosti je Boštjan Meh, dr. med, specialist oftalmolog oz. okulist.

Ministrstvo za zdravje nam je leta 2005 podelilo koncesijo za izvajanje ambulantnih očesnih pregledov in leta 2007 za izvajanje očesnih operacij, med katerimi je najpogostejša operacija sive mrene. Okulistika Meh d.o.o., kot nosilka koncesije, je bila ustanovljena leta 2005 z namenom zdravljenja očesnih bolezni.

Kot nosilci koncesije preglede in operacije izvajamo preko kartice zdravstvenega zavarovanja in na napotnico izbranega zdravnika, po dogovoru pa tudi samoplačniško.

Očesni pregledi na visoki strokovni ravni

Očesni pregledi v naši ambulanti so na visoki strokovni ravni, saj jih izvajam specialist oftalmolog Boštjan Meh. Svojo pot kot oftalmolog sem začel s specializacijo v celjski bolnišnici, kjer sem več kot 10 let nabiral izkušnje v ambulantnem in operativnem zdravljenju očesnih boleznih.

Letno opravim več tisoč očesnih pregledov in več sto očesnih operacij, med njimi je najpomembnejša in najpogostejša operacija sive mrene. Svoje znanje in izkušnje redno nadgrajujem na kongresih in strokovnih srečanjih oftalmologov doma in v tujini.


 

OSNOVNI PODATKI

Okulistika Meh d.o.o.
Sremič 15
8270 Krško

ID za DDV: SI54647207

041 37 1234